Lunch

Diner

Feest

|

Contact

Terug

|

Contact

Terug

|

Contact

Terug

Over mij.

Lunch.

Food Styling

Laat Zien!

Laat Zien!

Laat Zien!

      Van vergaderlunch tot een picknick in het park.

 

Seizoenssalades

Een lunchbox tot de rand gevuld met seizoensgroenten, noten, granen en verse kruiden. U kunt kiezen uit vis/vlees of vegetarisch.

 

Ruige Sandwiches

Twee sneden gegrild rustiek brood met een variërend beleg, genoeg om u de middag door te helpen. U kunt kiezen uit vis/vlees of vegetarisch.

Diner.

                    Een diner op maat, geserveerd op uw locatie.

 

We bespreken uw wensen, voorkeuren en budget, en wij doen u een voorstel voor een passend menu. Geen budget te klein of te groot, en voor ons ligt de uitdaging daarin, dat vanuit iedere keuken een prachtig diner te serveren is. Wij laten de keuken uiteraard brandschoon achter na het diner.

 

Butter&Basil is ook bereikbaar voor een verrassend diner dat rekening houdt met speciale wensen, zoals een vegetarisch, glutenvrij of veganistisch diner. Indien gewenst kan Butter&Basil ook glaswerk, servies en tafellinnen verzorgen.

 

Feest.

      Zakelijk of privé, groots of bescheiden, luxe of simpel.

 

Ongeacht u een groot feest of een bescheiden partij organiseert, Butter&Basil staat voor  u klaar om een event te plannen dat uw verwachtingen overtreft en uw gasten bij blijft.

 

Ons doel is om u zich te gast te laten voelen op uw eigen feestje, en dat bereiken we door u te voorzien in elk aspect wat bij de orgnisatie en uitvoer komt kijken.

 

Bij Butter&Basil kunt u terecht voor een uiteenlopende reeks aan evenementen, zoals:

- Bruiloften

- Baby Showers

- High Teas

- Personeelsfeesten

Mijn naam is Yorinde Sleegers. Ik ben geboren in Nederland, en in december 2013 naar Barcelona verhuisd om Spaans te leren en uit te zoeken of ik mijn passie voor koken kon vertalen naar een baan en een bedrijf.

 

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in restaurants, lunchrooms en catering bedrijven, met partijen van 10 tot 400 gasten. Uiteindelijk sprak catering mij het meest aan, en dan vooral het op maat maken van een menu. Het gaat mij om de beleving die ik kan aanbieden, niet slechts een diner of een feestje. Mijn doel is om uw evenement zo compleet mogelijk te maken!

 

Mijn inspiratie komt van mijn ouders, bekende en minder bekende chefs, en vooral uit de natuur. Ik heb een voorliefde voor kleur.

Voor mijn diners voor Eatwith ga ik daar zelfs zo ver in dat ik totale 4-gangen diners aanbied, in één kleur. Daarbij gebruik ik geen kunstmatige kleurstoffen, alleen wat de natuur me te bieden heeft.

en

es

nl

Catering op maat

Ik ben op zoek naar...

 

Email je verzoek naar: Yorinde@butterbasil.com